18 November 2012

Θυμάστε το Αλβανάκι με την Ελληνική σημαία?Θυμάστε το Αλβανάκι με την Ελληνική σημαία, ε τώρα μεγάλωσε και έρχεται
ως αρχηγός στο “Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανοφώνων”για να διεκδικήσει τη μισή Ελλάδα!

O Οδυσσέας Τσενάι σπούδασε με χρήματα των Ελλήνων στα καλύτερα κολέγια της Αμερικής.Φρόντισαν γι αυτό ο ΓΑΠ και ο Πάγκαλος, με τις συμβουλές του Μάκη

Τριανταφυλλόπουλου που έγινε και νονός του. Για όσους ξεχνούν εύκολα, είναι ο Οδυσσέας Τσενάι, οπού το 2003 τα ΜΜΕ τον έκαναν διάσημο για τον εαν τελικά θα έπρεπε, ο τότε ,νεαρός Αλβανός να κρατήσει την Ελληνική σημαία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Θυμίζουμε πως τότε ο Θ. Πάγκαλος έκανε λόγο για ρατσιστές και ξενόφοβους Έλληνες και ζήτησε να δοθεί Ελληνική υπηκοότητα εντός 24ωρου στο νεαρό Αλβανό.
Τι κάνει όμως σήμερα ο τότε “τηλεοπτικός αστήρ” της Ελληνικής τηλεόρασης ;
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές , το ισχυρό Aλβανικό λόμπι “επέλεξε” τον “αδικημένο” και προβεβλημένο Αλβανό μετανάστη ώς ιδανικό πρόσωπο στο οποίο θα μπορούσαν να επενδύσουν για το μέλλον.
Συγκεκριμένα η American Bank of Albania ανήκει κατά 100% στο Αλβανοαμερικανικό λόμπι και ιδρύθηκε στην πολιτεία Delaware των ΗΠΑ, το 1989, με πράξη της κυβέρνησης των ΗΠΑ για την υποστήριξη της δημοκρατίας στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
Επίσης, η ίδια τράπεζα είναι ο κύριος χρηματοδότης των μεγαλύτερων εκδόσεων (εφημερίδες, περιοδικά, βιβλία κ.λ.π.) στην αλβανική γλώσσα για τα Βαλκάνια.
Έτσι, πρωταγωνιστικό ρόλο στο συντονισμό του αλβανόφωνου στοιχείου πάντα στον κόσμο – ειδικότερα όμως όσον αφορά στα Βαλκάνια -, με την επίσημη γενική πολιτική του κράτους της Αλβανίας, έχει αναλάβει η Αλβανο-Αμερικανική Τράπεζα – η οποία λειτουργεί με τρία καταστήματα στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του αλβανο-αμερικανικού λόμπι είναι πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ. Επίσης, το λόμπι των Αλβανών στις ΗΠΑ έδειξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την υπόθεση Τσενάι μετά την τηλεοπτική του προβολή.
Επέλεξαν λοιπόν το δημοφιλή προφίλ του Οδυσσέα Τσενάι ώς ”επένδυση” για το μέλλον των Αλβανικών συμφερόντων στέλνοντάς τον να σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες στη Βοστώνη.
Έτσι προετοιμάζουν, το νέο δημοφιλή ηγέτη που θα εκπροσωπήσει τη μεγάλη παράταξη του ”Δημοκρατικού Κόμματος Αλβανοφώνων” η οποία σχεδιάζεται εδώ και χρόνια με στόχο το νέο κόμμα να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο ο ρόλος της Αλβανίας στα Βαλκάνια.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσενάι φοιτά στη Σχολή Ηγετών του Harvard, αφού έκανε ένα “πέρασμα” – για τα μάτια του κόσμου – από το τμήμα Φυσικής του Boston College.
Γιατί όμως επέλεξαν ένα “φτωχό μετανάστη” όπως ο Τσενάι ;
Ο πατέρας Τσενάι δεν είναι καθόλου τυχαίος αφου, εκτός από Λοχαγός των Αλβανικών Μυστικών Υπηρεσιών εκείνη την εποχή, ήταν και ένας από τους πρωταγωνιστές του μεγαλύτερου οικονομικού σκανδάλου που γνώρισε ποτέ η Αλβανία, εκείνου με τις Πυραμίδες.
Στην Ελλάδα ήρθε όχι ως φτωχός πλην τίμιος λαθρομετανάστης, αλλά για να αποφύγει τις απειλές για τη ζωή του και τη φυλακή από τις απάτες, σύμφωναμε τον αλβανικό Τύπο, που είχε διαπράξει εκεί. Και για τη διακίνηση των χρημάτων προς την Ελλάδα έκανε χρήση των Ελληνικών τραπεζικών υπηρεσιών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικοιγένεια Τσενάι είναι γνωστή οικογένεια Τσάμηδων από το Φίερε, περιοχή στην οποία κατέφυγαν υπό διωγμό πολλοί Τσάμηδες για τη συνεργασία που προσέφεραν κατά την διάρκεια της Κατοχής στους Γερμανούς.
O διάσημος Τσενάι
O διάσημος στην Ελλάδα Οδυσσέας Τσενάι επηρέασε μέσω της τηλεοπτικής προβολής ένα μεγάλο ποσοστό Αλβανοφώνων στην Ελλάδα που τον έκαναν σύμβολο των“καταπιεσμένων” Αλβανών.
Ιδανικό επικοινωνιακό προφίλ του πλέον δημοφιλoùs “κατατρεγμένου φτωχόπαιδου” που θα επιστρέψει ώς ηγέτης για να απονείμει δικαιοσύνη στους συμπατριώτες του.
Στο πολιτικό σκηνικό της γείτονos χώρας όλα τα πολιτικά κόμματα, μηδενός εξαιρουμένου, συμφωνούν απόλυτα με τη δημιουργία κόμματος Αλβανοφώνων στην Ελλάδα.
Όλα τα Αλβανικά κόμματα έχουν συμφωνήσει ότι ο κύριος μοχλός της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας τους είναι τα τραπεζικά εμβάσματα των Αλβανών μεταναστών προς την πατρίδα τους, αφού η Αλβανία δεν έχει τα περιθώρια να στηριχτεί στην παραγωγή ή στις υπηρεσίες.
Γι αυτό, άλλωστε, τα ίδια τα Αλβανικά κόμματα χρηματοδοτούν ολόκληρες οικογένειες Αλβανών πολιτών με τα πρώτα έξοδα εγκατάστασής τους σε ξένες χώρες, ενθαρρύνοντας έτσι τη μετανάστευση.
Είναι γεγονός πως η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια (ιδιαίτερα μετά το “προσκλητήριο” του τότε υπουργού εξωτερικών Α.Σαμαρά) έχει συγκεντρώσει ένα τεράστιο αριθμό Αλβανών με αποτέλεσμα ήδη στη χώρα μας να κυκλοφορούν – και μάλιστα με πολύ καλές πωλήσεις- Αλβανικές εφημερίδες καιπεριοδικά, ενώ όλες οι Ελληνικές τράπεζες έχουν προβεί στην προσθήκη Αλβανικής γλώσσας στα περισσότερα ΑΤΜ αφού οι Αλβανοί αποτελούν πια ενα επίλεκτο ποσοστό πελατών σε τραπεζικές καταθέσεις.
Τελευταία μάλιστα έχουν ξεκινήσει ήδη να κάνουν την εμφάνισή τους ιστοσελίδες επωνύμων δημοσιογράφων που περιέχουν έκδοση στα Αλβανικά για περισσότερη επισκεψιμότητα.
Υποστηρικτές στην Ελλάδα
Τη δημιουργία κόμματος Ανβανοφώνων στην Ελλάδα ενθαρρύνουν επίσης εγχώριοι πολιτικοί αλλά και οικονομικοί κύκλοι. Δημοσιογραφικά συγκροτήματα, εκδοτικοί οίκοι, μεγαλομέτοχοι Ελληνικών ιδιωτικών καναλιών, κατασκευαστές δημόσιων έργων, εμπορικά επιμελητήρια, πολιτικές οργανώσεις, μη-κυβερνητικές οργανώσεις κ.α.
Το ”Δημοκρατικό Κόμμα των Αλβανοφώνων” υποστηρίζεται επίσης από εξωκοινοβουλευτικές συσπειρώσεις της Αριστεράς στην Ελλάδα, από ορισμένους Έλληνες Αλβανικής καταγωγής που έχουν διακριθεί μέσα από τα Ελληνικά media, αλλά και Αλβανούς επιχειρηματίες που ζουν και δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.
Πρωταγωνιστικό ρόλο, επίσης, στη δημιουργία του Κόμματος των Αλβανοφώνων στην Ελλάδα θα έχει φυσικά και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αλβανών Μεταναστών Ταχίρ Μήτσι.
Ποιός είναι αυτός;
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αλβανών Μεταναστών Ταχίρ Μήτσι, ιδιαίτερα αναγνωρίσιμος μέσα από τις εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου αλλά και του Νίκου Ευαγγελάτου, αλλά και πολύ γνωστός για τις κατά καιρούς εμπρηστικές του δηλώσεις σε βάρος των Ελλήνων, ας μην ξεχνάμε πως ακόμη και η αρνητική διαφήμιση, αποτελεί κι αυτή διαφημιστική προβολή.
Θυμίζουμε κάποιες δηλώσεις του, όταν ανέφερε ότι το μαρτύριο των μεταναστών στην Ελλάδα συνεχίζεται και ότι ”οι Αλβανοί στην Ελλάδα είναι σκλάβοι”.
Ο άνθρωπος, βέβαια, στον οποίο θα στηριχτεί η πόλιτική αυτή επιχείρηση για λογαριασμό των Αλβανοφώνων στην Ελλάδα δεν είναι άλλος από τον Οδυσσέα Τσενάι, ο οποίος θα εμφανιστεί στην Ελληνική πολιτική σκηνή την κατάλληλη ψυχολογική στιγμή, όντας και προικισμένος με όλα τα μυστικά της Πολιτικής Τέχνης από τα μεγαλύτερα σχολεία των ΗΠΑ.
Προς το παρόν όπως όλα δείχνουν το “έδαφος” προετοιμάζεται, η αλλοίωση του εκλογικού σώματος έχει σκοπό την προσέλκυση αλλοδαπών ψηφοφόρων στο ΠΑΣΟΚ, η Νέα Δημοκρατία προσφάτως συμφώνησε προκειμένου να μην ρισκάρει πολιτικά και να επωφεληθεί και αυτή από έστω από ένα μέρος των νέων ψηφοφόρων.
Ποιό απ’τα δύο μεγάλα κόμματα μπορεί όμως να εγγυηθεί πως το νέο εκλογικό σώμα ψηφοφόρων, μετά το αναφαίρετο δικαίωμα που θα αποκτήσουν, δεν θα στρέψει μαζικά την εκλογική του δύναμη σε απαιτήσεις που πολύ σύντομα θα δημιουργήσουν τις τέλειες συνθήκες για νέους “ηγέτες”!------------------------------------------------

Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2012

Ο Αλβανός βαφτισιμιός του Τριανταφυλλόπουλου και τα αλβανικά σχέδια


Οι Αλβανοί ετοιμάζουν κόμμα για να μπουν στην ελληνική Βουλή, με επικεφαλής τον Οδυσσέα Τσενάι!
Ανέκαθεν η Αλβανία είχε επεκτατικές βλέψεις για την Ελλάδα. Φαίνεται, όμως, ότι αυτές έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο τώρα που η πατρίδα μας ταλανίζεται από την πρωτοφανή οικονομική κρίση.

Πρωταγωνιστής στις σκέψεις των Αλβανών εθνικιστών είναι, πλέον, ένας παλιός μας γνώριμος. Θυμάστε τον Οδυσσέα Τσενάι; Τον μικρό Αλβανό που είχε απασχολήσει όλη την ελληνική επικαιρότητα πριν 9 χρόνια, όταν κάποιοι προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι έπρεπε να κρατήσει την ελληνική σημαία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου ένας άνθρωπος που δεν ήταν Ελλήνας; Οταν είχαν μπει λυτοί και δεμένοι να μας πείσουν ότι, αφού σπουδάζει σε ελληνικό σχολείο, αφού λέει και δυο-τρία λόγια (που, όπως πλέον αποδεικνύεται, κάποιοι τον δασκάλεψαν να τα πει) τα οποία χαϊδεύουν τ’ αυτιά μας, πρέπει να κρατήσει την ελληνική σημαία στην παρέλαση!

Αραγε, τι έχουν να πουν όλοι αυτοί τώρα, που η εθνικιστική αλβανική τάση, η οποία διογκώνεται ταχύτατα τον τελευταίο καιρό εντός της ελληνικής επικράτειας, αναλαμβάνει μια κατάπτυστη πρωτοβουλία, την οποία ενσαρκώνει ο ίδιος ο Τσενάι; Πληροφορίες από κύκλους μεταναστών στην Αθήνα επιβεβαιώνουν πως οι Αλβανοί θέλουν να ιδρύσουν αλβανικό κόμμα στην Ελλάδα, το οποίο δεν θα είναι απλά "Κόμμα Αλβανοφώνων" αλλά μια πολιτική κίνηση που θα συσπειρώνει όλους τους μετανάστες, νόμιμους και μη –καθώς η αλβανική είναι η μεγαλύτερη κοινότητα μεταναστών στη χώρα μας. Και ποιος προορίζεται για την θέση του προέδρου του κόμματος; Ο... σημαιοφόρος Οδυσσέας Τσενάι!

Αν, όντως, ο άνθρωπος αυτός είχε «ψυχή ελληνική» -όπως προσπαθούσαν τότε να μας πείσουν- τι δουλειά έχει τώρα και εμφανίζεται μπροστάρης μιας τέτοιας πρωτοβουλίας, η οποία ευθέως πλήττει την εθνική μας κυριαρχία; Τι δουλειά έχουν οι Αλβανοί να κάνουν κόμμα στην Ελλάδα; Δεν τους φτάνουν οι σύλλογοί τους; Ο μοναδικός στόχος που μπορεί να έχει μια τέτοια κίνηση είναι να προωθήσει τις επεκτατικές βλέψεις της Αλβανίας κατά των ελληνικών συμφερόντων. Αυτούς ακριβώς βοηθούν όσοι υπερασπίζονται πρωτοβουλίες όπως η παροχή δικαιώματος ψήφου σε μετανάστες, οι οποίοι μάλιστα έχουν έρθει... χτες στην πατρίδα μας.

Τι έχουν, λοιπόν, να πουν εκείνοι που έσπευσαν να μας παρουσιάσουν τον Τσενάι ως το θύμα του δήθεν ελληνικού ρατσισμού και της ξενοφοβίας; Τι έχει να πει ο -λαλίστατος όποτε τον βολεύει- πάλαι ποτέ γνωστός δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος που έσπευσε να γίνει και νονός του Τσενάι; Πώς αισθάνεται, άραγε, τώρα που ο βαφτισιμιός του εξυφαίνει τα αλβανικά σχέδια κατά της Ελλάδας; Αραγε, ντρέπεται ο... Ταρζάν; Πάντως, ένα συγγνώμη δεν είχε την τσίπα να πει...

Τα ίδια ισχύουν, βέβαια, και για τον Γ. Παπανδρέου και τον Θ. Πάγκαλο. Τους πολιτικούς που ανέλαβαν αμέσως την υπεράσπισή του Τσενάι, με τον Πάγκαλο να ζητά και να πετυχαίνει να του δοθεί άμεσα –εντός 24 ωρών!- η ελληνική υπηκοότητα. Αυτοί ήταν που ανέλαβαν και να σπουδάσουν τον Οδυσσέα Τσενάι, στέλοντάς τον με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων σε κορυφαία πανεπιστήμια της Αμερικής! Σήμερα, ο Οδυσσέας Τσενάι σπουδάζει –τι άλλο;- Πολιτικές Επιστήμες στη Βοστώνη και προετοιμάζεται για την δυναμική επιστροφή του... Θα βγει και θα το παίζει πολιτικός ηγέτης των Αλβανών στην Ελλάδα, σπουδαγμένος με τα δικά μας λεφτά! Θα λειτουργεί ως Δούρειος Ιππος στα εθνικά μας θέματα, χάρη στους Τριανταφυλλόπουλο, Παπανδρέου, Πάγκαλο!

Σήμερα, αυτοί που τα προκάλεσαν είναι στα σπίτια τους, γιατί εκεί τους έστειλε ο ελληνικός λαός. Ολοι εμείς, όμως, λουζόμαστε τις συνέπειες της επιπόλαιης πολιτικής τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, όλο το τελευταίο διάστημα ο Τσενάι γυρνάει αριστερά-δεξιά στην Αλβανία και δηλώνει ότι αυτά που είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή (το 2003, όταν η υπόθεση απασχολούσε όλα τα ελληνικά ΜΜΕ) πως «αισθάνεται Έλληνας» ποτέ δεν τα πίστευε, αλλά τον είχαν βάλει να τα πει!

Στο ερώτημα «γιατί τώρα;», γιατί επέλεξαν αυτή τη στιγμή να προωθήσουν τη δημιουργία του Δημοκρατικού Κόμματος Αλβανοφώνων -όπως, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, θα ονομαστεί- η απάντηση είναι απλή. Εδώ και χρόνια υπάρχουν σκέψεις για μια τέτοια κίνηση, αλλά τώρα, με τα ελληνικά κόμματα κατακερματισμένα και τις ευκαιρίες για είσοδο στην Βουλή περισσότερες από ποτέ, οι Αλβανοί έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν ότι μπορούν να πιάσουν το 3% και να εκλέξουν βουλευτές. Ειδικά αν έχουν για επικεφαλής ένα πρόσωπο σαν τον Τσενάι, που έχει διδαχθεί τα «κόλπα» από το νονό του Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και που έχει «λάβει το χρίσμα» (και την ελληνική υπηκοότητα, για να μην ξεχνιόμαστε!) έτσι κι αλλιώς εδώ και μια δεκαετία, από Έλληνες πολιτικούς σαν τον ΓΑΠ, το Πάγκαλο και την επιπόλαιη παρέα τους.

Μάλιστα, μεταξύ των ονομάτων που ακούγονται για τις ηγετικές θέσεις του κόμματος των Αλβανών -στο πλάι του Τσενάι- είναι και αυτό του Ταχίρ Μήτσι. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αλβανών Μεταναστών, είναι γνωστός για τις κατά καιρούς εμπρηστικές του δηλώσεις εις βάρος των Ελλήνων, με πιο διαβόητη απ’ όλες το «οι Αλβανοί στην Ελλάδα είναι σκλάβοι».

Να τους χαίρεστε!

Δείτε και αυτό...

Τέλος κεφαλαίου.

(Το παρακάτω το είχα γράψει όταν πήρα την απόφαση να γυρίσω Ελλάδα. Δεν ξέρω γιατί δεν το δημοσίευσα. Ποτέ όμως δεν είναι αργά για να πεις ...